Om mig

OM MIG

Jeg hedder Louise og er indehaver af Sojus Klip & Trim.


Siden teenageårene har jeg haft med hunde at gøre på et professionelt niveau. Jeg begyndte således at klippe vores egne Kerry Blue Terriers til hverdag og udstilling, da jeg var 16 år gammel. Allerede dengang havde jeg et brændende ønske om en dag at blive hundefrisør. Livet går som bekendt ikke altid som planlagt og jeg endte med en anlægsgartneruddannelse, som jeg har været meget glad for.

Igennem alle årene har jeg dog stadig trimmet og klippet hunde til hverdag og udstilling, og har i en årrække haft hundesalon som bi-erhverv. Min mand og jeg har i 12 år desuden opdrættet og udstillet hunde, som jeg ligeledes har holdt med hensyn til trim.

Jeg fik som sagt ikke en uddannelse som hundefrisør dengang, men trods manglende papirer er jeg brugt flere gange som klippe-/trimmedemonstratør af specielle racer overfor medlemmer af Landsforeningen for hundesoignering.


Mit speciale er korrekt trim/plukning af ruhårede racer herunder specielt terriers samt klipning af de blødpelsede terrierracer. Men jeg ordner selvfølgelig de hunde, som har behov for pelspleje, om det er klip trim, udredning etc. Katte kan jeg desværre ikke hjælpe med pga overfølsomhed.


Experience


Dogs, Cats, Reptiles, Horses, Fish and Birds